Firma A-K d.o.o. Šabac, osnovana je 1997.godine i od tada se uspešno bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Karcher mašina i uređaja.

    Sada, nakon 10 godina uspešnog  poslovanja i stotine zadovoljnih klijenata, mozemo reći da naša firma igra jednu od vodećih uloga u distribuciji Karcher mašina i uređaja na prostoru cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske,.....

    Takođe, pored novog programa Karcher mašina, za koje je ovlašćeni uvoznik i distibuter, firma A-K d.o.o. se uspešno bavi i prodajom polovnih (remontovanih) mašina izuzetnog kvaliteta uz garanciju!!!

   Firma 2007.godine, zbog velikog broja klijenata i uspešnog poslovanja dugi niz godina na prostoru Vojvodine, otvara svoje predstavništvo u Novom Sadu-ogranak A-K Novi Sad.

    Svih ovih godina poslovanja, na našem trzištu, firma A-K d.o.o., trudi da omogući ljudima da se lakše upoznaju sa svim Karcher proizvodima i dođu do njih! Želimo da Vam pokazemo da Karcher proizvodi postaju deo naše svakodnevnice i da se uskoro nijedan posao kako u privredi, poljoprivredi ili bilo kom privatnom sektoru, ne može zamisliti bez nekog od Karcher uređaja!

 

Tamo gde je potrebna čistoća i odlični higijenski uslovi,

KARCHER je Vaš saveznik!!!

   Sigurni smo da ćemo naći pravo rešenje za Vas i Vaše potrebe,kako u poslu,tako i domaćinstvu,jer KARCHER je tu radi Vas!!!

Na Vama je samo da nas kontaktirate,ostalo je naša briga!!!!!

 

 
 

 

A-K d.o.o. Šabac, Srdan Ilije 11

A-K Novi Sad, Temerinska 42a

015/335-940; 015/335-943; 063/286-302

021/419-651; 064/13-15-874