kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HDS 10/20-4 MX

Bez kompromisa u svim pitanjima: uz maksimalan pritisak, maksimalnu dobavnu količinu vode, visokopritisni čistač s vrućom vodom HDS 10/20-4 MX najjači je uređaj iz Kärcher srednje klase. Inovativni eco!efficiency nivo, kao i precizno doziranje sredstva za čišćenje i optimizirana tehnika plamenika smanjuju opterećenja za okolinu i za vaš novčanik na minimum, dok patentirana tehnologija mlaznica, keramički klipovi, turboduvaljka i odličan stepen efikasnosti pumpe osiguravaju najbolje rezultate čišćenja. Optimalno je i rukovanje – odlikuje ga, na primer, ploča s instrumentima kojom se rukuje intuitivno, LED ekran i promišljen koncept mobilnosti, što izuzetno pojednostavljuje rukovanje uređajem i njegov transport. Osim toga, jednostavni su i svi radovi servisiranja i održavanja, budući da su sve relevantne komponente lako pristupačne, a podaci o radu mogu se uvek praktično pozvati. 


Čuvanje Široke i sigurne mogućnosti za odlaganje zaštitne opreme, pribora i sredstava za čišćenje. Kvačice za odlaganje mrežnog kabla i visokopritisnog creva. Koncept mobilnosti Princip džogera sa velikim gumom obloženim točkovima i upravljačkim valjkom. Robusni priključci za vuču za bezbedno utovarivanje za vreme transporta. Integrisana transferna platforma za transport preko basamaka, koji štedi energiju. Štede snagu i vreme: EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima. 

SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:

-Vrsta struje 3 / 400 / 50 

-Transportna količina 500 - 1000
 
-Radni pritisak (bar/MPa) 30 - 200 / 3 - 20 

-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 80 - 155 

-Priključna snaga 7,8 

-Potrošnja lož ulja pod punim opterećenjem 6,5

-Priključni kabl 5 

-Rezervoar za gorivo 25 

-Težina 179

-Dimenzije (D × Š × V) 1330 x 750 x 1060 

Oprema:

Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced Kompresorsko crevo, 20
Mlazna cev, 1050 
Integrisan bubanj(motalica)za kompresorsko crevo
Električna mlaznica 
Rezervoari za sredstvo za čišćenje, zaštitu od kamenca i gorivo, koji se mogu od spolja napuniti Komandna letvica sa svetlosnim prikazom 3-klipna aksijalna pumpa, sa keramičkim klipovima Isključivanje pritiska Polni reverzibilni prekidač (3~) 
Servisna elektronika sa LED prikazom 2 rezervoara za sredstvo za čišćenje 
Zaštita od rada na suvo

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a