kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HDS 9/18-4 MX

Jer vruća voda jednostavno bolje čisti: HDS 9/18-4 MX je snažni visokopritisni čistač s vrućom vodom i s vodenim hlađenjem motora. Profitiraćete od visokoefikasnog čišćenja, koje osigurava naša patentirana tehnologija mlaznica, keramički klipovi, turboduvaljka, kao i povećani stepen efikasnosti pumpe. Pri tome jedinstveni eco!efficiency nivo, optimizirana tehnika plamenika i druga obeležja opreme, kao što je prekidač za regulaciju tvrdoće vode, osiguravaju izjednačenu srazmeru između traženog efekta čišćenja i maksimalnog očuvanja okoline. Takođe će vas obradovati i izuzetna jednostavnost u upotrebi: ploča s instrumentima je intuitivna za rukovanje a isto tako i ergonomski smeštena, kao i mogućnosti odlaganja pribora. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokopritisni pištolj, koji koristi reaktivnu silu visokopritisnog mlaza, te tako korisniku smanjuje silu držanja na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, uz pomoć kojih je sklapanje i rasklapanje uređaja pet puta brže u poređenju s običnim vijčanim spojevima.
Čuvanje Široke i sigurne mogućnosti za odlaganje zaštitne opreme, pribora i sredstava za čišćenje. Kvačice za odlaganje mrežnog kabla i visokopritisnog creva. Koncept mobilnosti Princip džogera sa velikim gumom obloženim točkovima i upravljačkim valjkom. Robusni priključci za vuču za bezbedno utovarivanje za vreme transporta. Integrisana transferna platforma za transport preko basamaka, koji štedi energiju. Štede snagu i vreme: EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima. 

SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:


-Vrsta struje 3 / 400 / 50

-Transportna količina 450 - 900 

-Radni pritisak (bar/MPa) 30 - 180 / 3 - 18 

-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 80 - 155 

-Priključna snaga 6,4 

-Potrošnja lož ulja pod punim opterećenjem 5,8

-Priključni kabl 5 

-Rezervoar za gorivo 25 

-Težina 164

-Dimenzije (D × Š × V) 1330 x 750 x 1060 

Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Kompresorsko crevo, 20
Integrisani buban(motalica za kompresorsko crevo
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Rezervoari za sredstvo za čišćenje, zaštitu od kamenca i gorivo, koji se mogu od spolja napuniti Komandna letvica sa svetlosnim prikazom 3-klipna aksijalna pumpa, sa keramičkim klipovima Isključivanje pritiska 
Polni reverzibilni prekidač (3~) 
Servisna elektronika sa LED prikazom 2 rezervoara za sredstvo za čišćenje 
Zaštita od rada na suvo

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a