kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HDS 12/18-4 SXHDS 12/18-4 SX: Ovaj početnički uređaj u superklasi Kärcher visokopritisnih čistača na vruću vodu odlikuje se velikom dobavnom količinom vode, koja opcionalno omogućuje čak i rad drugom mlaznom cevi. Pri tome visokopritisni pištolj EASY!Force koristi reaktivnu silu visokopritisnog mlaza i tako korisniku smanjuje silu držanja na nulu. Ovim visokopritisnim čistačem rukuje se intuitivno i jednostavan je za transport, a zahvaljujući eco!efficiency nivou, optimiziranoj tehnici plamenika, kao i tačnom doziranju sredstva za čišćenje maksimalno je efikasan i pri radu čuva okolinu. Odličan efekat čišćenja, između ostalog, osigurava patentirana tehnologija mlaznica, aksijalna pumpa s 3 keramička klipa i turboduvaljka, dok je zbog preciznog nadziranja izduvnih gasova u svako doba zagarantovana radna sigurnost. Osim toga, robusna šasija otporna na koroziju bez problema izdržava i teže primene, a posebno je jednostavna i komforna. To osigurava lak pristup svim važnim komponentama, kao i mogućnost uvida u radne podatke u svako doba.Visoka ekonomičnost 
U eco!efficiency stepenu uređaj radi u najekonomičnijem temperaturnom području (60 °C) – i to pri punom protoku vode. Pomoću optimalnog prilagođavanja ciklusa gorionika se potrošnja goriva u poređenju sa režimom punog opterećenja smanjuje za 20 procenata. 
Pouzdanost 
Blag izolacioni sistem (SDS) kompenzuje vibracije i vrhunce pritiska kompresorskom sistemu. Veliki, udobno dostupan fini vodeni filter za zaštitu pumpe od čestica prljavštine u vodi. Pogonski podaci uređaja o trajanju primene i neophodnim servisnim intervalima se mogu pozvati. 
Najviši stepen efikasnosti 
Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika. 4-polni elektro motor sa 3-klipnom aksijalnom pumpom. 
Čuvanje 
Prostrani pretinac za odlaganje npr. za sredstva za čišćenje, rukavice ili alat. Na dohvat ruke za levoruke i desnoruke kao i za režim sa 2 koplja. 
Doziranje sredstva za čišćenje 
Precizni ventil za doziranje garantuje nisku potrošnju. Jednostavno prebacivanje između rezervoara sredstva za čišćenje 1 i 2. Kod stavljanja na nulu sledi automatsko ispiranje.
Štede snagu i vreme:
EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima.


 
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
Vrsta struje 3 / 400 / 50 

Transportna količina 600 - 1200

 Radni pritisak (bar/MPa) 30 - 180 / 3 - 18 

Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 80 - 155 

Priključna snaga 8,4 

Potrošnja lož ulja pod punim opterećenjem 7,7 

Priključni kabl 5 

Rezervoar za gorivo 25 

Težina 186 

Dimenzije (D × Š × V) 1330 x 750 x 1060 

Oprema :

Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Kompresorsko crevo, 20
Integrisani buban(motalica) za kompresorsko crevo
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 3-klipna aksijalna pumpa, sa keramičkim klipovima Isključivanje pritiska Opcija za režim sa 2 mlazne cevi Polni reverzibilni prekidač (3~) 
Blag izolacioni sistem (SDS) 
Servisna elektronika 2 rezervoara za sredstvo za čišćenje 
Zaštita od rada na suvo

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a