kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

HDS-E 8/16-4 M 36 KW


S enormnom snagom grejanja od 36 kW naš električno grejani visokopritisni čistač s vrućom vodom HDS E 8/16-4 M najjači je u svojoj klasi. S EASY!Force visokopritisnim pištoljem.


Tamo gde izduvni gasovi nisu poželjni ili su čak zabranjeni zakonom naši električno grejani visokopritisni čistači s vrućom vodom pravi su izbor. HDS E 8/16-4 M sa svojom snagom grejanja od 36 kW najjači je uređaj u svojoj klasi, a istovremeno je i izuzetno energetski efikasan. Ovu efikasnost omogućuju, između ostalog, naš patentirani eco!efficiency nivo, koji radnu temperaturu od najviše 85°C smanjuje na 60°C, kao i nova izolacija bojlera, koja u stendbaj načinu rada smanjuje potrošnju električne energije za 40 posto. Visoka radna temperatura od maksimalno 85°C posebno je pogodna kod nečistoća koje sadrže masti i ulja, pri čemu se zahvaljujući funkciji Servo Control može održavati temperatura od 80°C u trajnom načinu rada. Ostale Kärcherove inovacije, kao EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači, olakšavaju rad vlasnicima i korisnicima: Dok EASY!Force visokopritisni pištolj iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u poređenju s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robustnosti i dugovečnosti.


OBELEŽJA I PREDNOSTI:


Naročito energetski efikasno, za veliku uštedu troškova
Zbog visoko izolirajućeg izolacionog materijala do 40 procenata ušteda energije u Stand-by režimu. Jedinstveni eco!efficiency režim. 
Naročito visoka radna temperatura Veliki rezervoar za vodu (maks. 85 °C). Do 58 °C u trajnom režimu pod punim opterećenjem ili 80 °C preko Servo Control. 
Štede snagu i vreme: EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima. 
Servo upravljanje Za jasno povećanu temperaturu vode na priboru.

 

SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:


-Vrsta struje 3 / 400 / 50 

-Transportna količina 300 - 760 

-Radni pritisak (bar/MPa) 30 - 160 / 3 - 16 

-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 58 - 85 

-Priključna snaga 41,5 

-Priključni kabl 5 

-Grejna snaga 36 

-Težina 118 

-Dimenzije (D × Š × V) 1330 x 750 x 1060 


Oprema: 


Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced Kompresorsko crevo, 10 
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Električno grejanje bez izduvnih gasova 
Komandna letvica sa svetlosnim prikazom 
3-klipna aksijalna pumpa, sa keramičkim klipovima 
Isključivanje pritiska 
2 rezervoara za sredstvo za čišćenje