kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

HDS 13/35 De Tr 1
Kod uređaja HDS 13/35 adut je mobilnost. Kompresorski čistač na vrelu vodu u obliku prikolice proizvodi pritisak od 350 bar, potpuno je nezavisan od izvora električne struje, pa s tim u vezi možete da ga primenjujete apsolutno fleksibilno – na primer na gradilištima, u industrijskom kao i u gradsko- komunalnom sektoru. Visok stepen pouzdanosti i efikasnosti kao i jednostavan servis i rukovanje slobodno konfigurabilan uređaj čine svestranim profesionalcem u čišćenju.
Najviši stepen efikasnosti 
Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika. Regeneracija toplote iskorišćenjem gubitka toplote motora. Ekološki režim rada i niski troškovi režima rada zahvaljujući Kärcher eco!efficiency režimu.
Jednostavno rukovanje 
Rukovanje se ugodno vrši preko centralnog prekidača za izbor. 2 opciona bubnja za creva u zoni rukovanja omogućuju brzo mobilisanje i demobilisanje. Široke i sigurne mogućnosti za odlaganje zaštitne opreme, pribora i sredstava za čišćenje.
Nezavisna primena
Veliki rezervoar od 500 litara za operacije čišćenja do 30 minuta u punoj vodenoj snazi. Rezervoar za dizel od 100 litara – idealno za duge radne operacije. Snažni Yanmar dizel motori omogućuju autonomnu primenu bez eksternog izvora električne struje.
Visok stepen fleksibilnosti
Zahvaljujući mogućnosti za konfiguraciju svaka prikolica može da se sastavi po želji klijenta. Skid i Cab varijante mogućom čine varijabilnu primenu, mobilna ili stacionarna.
Jednostavan za servisiranje 
Velika hauba olakšava pristup servisera tehničkim komponentama. Osmišljeni servisni softver radi brze dijagnoze greške u slučaju servisiranja. Oprobane Kärcher kvalitetne komponente garantuju dug vek trajanja.
Pouzdanost 
Sa svom opremom: sistem za omekšavanje vode radi zaštite grejača od oštećenja zbog formiranja kamenca. Mnogobrojne sigurnosne funkcije u slučaju greške štite od oštećenja HDS u obliku prikolice. Ugrađeni režim zaštite od mraza radi zaštite svih komponenti na niskim spoljašnjim temperaturama.


SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:

-Transportna količina 650 - 1300 
-Radni pritisak (bar/MPa) 100 - 350 / 10 - 35 
-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 85 - 98
 
-Rezervoar za gorivo 100 
-Dimenzije (D × Š × V) 3646 x 1747 x 1735
Oprema:

Ručni pištolj za prskanje,
Industrija Kompresorsko crevo, 30 
Mlazna cev, 700 
Električna mlaznica 
Podešavanje pritiska preko regulacije broja obrtaja