kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HDS 9/50 DeTr 1


HDS 9/50 proizvodi pritisak od 500 bar, ubraja se u klasu uređaja kompresorskih čistača na vrelu vodu u obliku prikolice i nudi najviši stepen mobilnosti. Zahvaljujući snažnom dizel motoru uređaj je savršeno nezavisan od izvora električne struje na svim mogućim mestima.
Najviši stepen efikasnosti 
Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika. Regeneracija toplote iskorišćenjem gubitka toplote motora. Ekološki režim rada i niski troškovi režima rada zahvaljujući Kärcher eco!efficiency režimu.
Jednostavno rukovanje 
Rukovanje se ugodno vrši preko centralnog prekidača za izbor. Zahvaljujući postojanju 2 bubnja za creva u zoni rukovanja brzo mobilisanje i demobilisanje. Sigurno skladištenje zaštitne opreme, pribora i sredstava za čišćenje zahvaljujući širokim mogućnostima za odlaganje.
Nezavisna primena 
Veliki rezervoar od 500 litara za operacije čišćenja do 30 minuta u punoj vodenoj snazi. Sa rezervoarom za dizel od 100 litara – idealno za duge radne operacije. Snažni Yanmar dizel motori omogućuju autonomnu primenu bez izvora električne struje.
Visok stepen fleksibilnosti 
Zahvaljujući mogućnosti za konfiguraciju svaka prikolica može da se sastavi po želji klijenta. Može da se dobije kao Skid ili Cab varijanta za mobilnu primenu kao prikolica ili kao stacionarno rešenje.
Jednostavan za servisiranje 
Velika hauba olakšava pristup servisera tehničkim komponentama. Osmišljeni servisni softver radi brze dijagnoze greške u slučaju servisiranja. Oprobane Kärcher kvalitetne komponente garantuju dug vek trajanja.
Pouzdanost 
Sa svom opremom: sistem za omekšavanje vode radi zaštite grejača od oštećenja zbog formiranja kamenca. Mnogobrojne sigurnosne funkcije u slučaju greške štite od oštećenja HDS u obliku prikolice. Ugrađeni režim zaštite od mraza radi zaštite svih komponenti na niskim spoljašnjim temperaturama.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci: 

-Transportna količina 500 - 900 
-Radni pritisak (bar/MPa) 150 - 500 / 15 - 50
 
-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 85 - 98 
-Rezervoar za gorivo 100 
-Dimenzije (D × Š × V) 3646 x 1747 x 1735
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, Industrija
Kompresorsko crevo, 30 
Mlazna cev, 700 
Električna mlaznica 
Podešavanje pritiska preko regulacije broja obrtaja

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a