kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HDS 17/20 De Tr 1Zahvaljujući snažnom dizel motoru kompresorski čistač na vrelu vodu HDS 17/20 pomoću pritiska od 200 bar, takođe bez električne struje, konstantno pruža sjajne rezultate u čišćenju – na primer na gradilištima, u industriji ili u komunalnom sektoru. Pored maksimalne mobilnosti i fleksibilnosti pouzdani uređaj podmićuje zahvaljujući uzornoj efikasnosti. Uz to HDS u obliku prikolice poentira zahvaljujući jednostavnom servisiranju i komforu prilikom rukovanja. Uređaj je konfigurabilan po Vašoj želji, pa time optimalno može da se prilagodi individualnim zahtevima.
Najviši stepen efikasnosti 
Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika. Regeneracija toplote iskorišćenjem gubitka toplote motora. Ekološki režim rada i niski troškovi režima rada zahvaljujući Kärcher eco!efficiency režimu.
Jednostavno rukovanje 
Rukovanje se ugodno vrši preko centralnog prekidača za izbor. Zahvaljujući postojanju 2 bubnja za creva u zoni rukovanja brzo mobilisanje i demobilisanje. Sigurno skladištenje zaštitne opreme, pribora i sredstava za čišćenje zahvaljujući širokim mogućnostima za odlaganje.
Nezavisna primena 
Veliki rezervoar od 500 litara za operacije čišćenja do 30 minuta u punoj vodenoj snazi. Sa rezervoarom za dizel od 100 litara – idealno za duge radne operacije. Snažni Yanmar dizel motori omogućuju autonomnu primenu bez izvora električne struje.
Visok stepen fleksibilnosti 
Zahvaljujući mogućnosti za konfiguraciju svaka prikolica može da se sastavi po želji klijenta. Može da se dobije kao Skid ili Cab varijanta za mobilnu primenu kao prikolica ili kao stacionarno rešenje. Velika hauba olakšava pristup servisera tehničkim komponentama.
Jednostavan za servisiranje 
Osmišljeni servisni softver radi brze dijagnoze greške u slučaju servisiranja. Oprobane Kärcher kvalitetne komponente garantuju dug vek trajanja. Sa svom opremom: sistem za omekšavanje vode radi zaštite grejača od oštećenja zbog formiranja kamenca.
Pouzdanost 
Mnogobrojne sigurnosne funkcije u slučaju greške štite od oštećenja HDS u obliku prikolice. Ugrađeni režim zaštite od mraza radi zaštite svih komponenti na niskim spoljašnjim temperaturama. Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci: 
-Transportna količina 900 - 1700
 
-Radni pritisak (bar/MPa) 60 - 200 / 6 - 20
 
-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 80 - 98 
-Rezervoar za gorivo 100 
-Dimenzije (D × Š × V) 3646 x 1747 x 1735
Oprema: 

Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Kompresorsko crevo, 30 
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Servo upravljanje

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a