kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

HDS 13/20 De Tr 1
Kompresorski čistač na vrelu vodu HDS 13/20 u obliku prikolice nudi pritisak od 200 bar i sinonim je za izvanrednu mobilnost i mogućnost nezavisne primene. Uređaj se odlikuje visokim stepenom efikasnosti, pouzdanosti i jednostavnosti prilikom servisa i uz to je veoma jednostavan i komforan za rukovanje. HDS 13/20 je slobodno konfigurabilan, pa je time izrazito fleksibilan. Uređaj je idealno namenjen za primene najrazličitije vrste, na primer u građevinskoj industriji, u industriji uopšte ili u komunalnom sektoru.
Najviši stepen efikasnosti 
Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika. Regeneracija toplote iskorišćenjem gubitka toplote motora. Ekološki režim rada i niski troškovi režima rada zahvaljujući Kärcher eco!efficiency režimu.
Jednostavno rukovanje 
Rukovanje se ugodno vrši preko centralnog prekidača za izbor. Zahvaljujući postojanju 2 bubnja za creva u zoni rukovanja brzo mobilisanje i demobilisanje. Široke i sigurne mogućnosti za odlaganje zaštitne opreme, pribora i sredstava za čišćenje.
Nezavisna primena 
Veliki rezervoar od 500 litara za operacije čišćenja do 30 minuta u punoj vodenoj snazi. Sa rezervoarom za dizel od 100 litara – idealno za duge radne operacije. Snažni Yanmar dizel motori omogućuju autonomnu primenu bez eksternog izvora električne struje.
Visok stepen fleksibilnosti 
Zahvaljujući mogućnosti za konfiguraciju svaka prikolica može da se sastavi po želji klijenta. Može da se dobije kao Skid ili Cab varijanta za mobilnu primenu kao prikolica ili kao stacionarno rešenje. Velika hauba olakšava pristup servisera tehničkim komponentama.
Jednostavan za servisiranje 
Osmišljeni servisni softver radi brze dijagnoze greške u slučaju servisiranja. Oprobane Kärcher kvalitetne komponente garantuju dug vek trajanja. Sa svom opremom: sistem za omekšavanje vode radi zaštite grejača od oštećenja zbog formiranja kamenca.
Pouzdanost 
Mnogobrojne sigurnosne funkcije u slučaju greške štite od oštećenja HDS u obliku prikolice. Ugrađeni režim zaštite od mraza radi zaštite svih komponenti na niskim spoljašnjim temperaturama. Oprobana i visoko efikasna tehnologija gorionika.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci: 

-Transportna količina 900 - 1300 
-Radni pritisak (bar/MPa) 60 - 200 / 6 - 20 
-Maks. temperatura (kod dovoda 12 °C) 85 - 98
 
-Rezervoar za gorivo 100 
-Dimenzije (D × Š × V) 3646 x 1747 x 1735
Oprema: 
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Kompresorsko crevo, 30 
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Servo upravljanje