kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 10/25-4 SX PlusKompresorski čistač na hladnu vodu HD 10/25-4 SX Plus sa pogonom na trofaznu struju osvaja zahvaljujući komforu u rukovanju/sigurnosti i izvanrednom snagom od 250 bara pri količini protoka od maks. 1000 l/h. Zbog vertikalne konstrukcije modelu HD 10/25-4 S Plus je potrebno manje mesta nego konvencionalnim uređajima i bolji je za manevrisanje. Pre svega preko pragova i stepenica. Tome doprinose veliki, pneumatski točkovi, pomoću kojih se može transportovati čak i preko terena koji nemaju put. U zasebnu pregradu za mlaznice možete bez bojazni od gubljenja da smestite pribor koji više ne koristite. Rad bez umaranja, kao i brzo sklapanje i rasklapanje uređaja osiguravaju sledeće inovacije: Dok EASY!Force visokopritisni pištolj iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u poređenju s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robustnosti i dugovečnosti. Uređaj smo koncipirali za svakodnevnu primenu uz velika opterećenja. Mesingana cilindrična glava otporna na sredstvo za čišćenje i keramički klipovi u kombinaciji sa efikasnim vazdušno-vodenim hlađenjem garantuju dugotrajnost.
Štede snagu i vreme: 
EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima
U dokazanom Kärcher kvalitetu 
4-polni elektro motor sa hlađenjem na vodu. Robusna mesingana cilindrična glava i keramički klipovi. Ojačana plastična šasija sigurna od lomljenja.
Za više bezbednosti 
Integrisana elektronika za nadzor uređaja. Isključivanje kod pre-/podnapona. Isključivanje kod curenje ili iskakanja faze.
Visok stepen mobilnosti 
Veliki gumeni točkovi za nepristupačne podloge, stepenice ili basamake. Dokazan princip kolica za džakove za jednostavan ergonomski transport.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci: 
-Vrsta struje 3 / 400 / 50 
-Transportna količina 500 - 1000 
-Radni pritisak (bar/MPa) 30 - 250 / 3 - 25 
-Maks. pritisak (bar/MPa) 275 / 27,5 
-Priključna snaga 9,2 
-Težina 64 
-Dimenzije (D × Š × V) 560 x 500 x 1090
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Ručni pištolj za prskanje sa mekim oblogama drške 
Kompresorsko crevo, 20
Integrisani bubanj(motalicu)za kompresorsko crevo 
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Rotirajuća mlaznica 
4-polni motor trofazne struje sa hlađenjem vazduhom i vodom 
Isključivanje pritiska 
Integrisani fini filter za vodu 
Elektronika za zaštitu motora sa LED prikazom 
Posmatračko okno za nivo ulja 
Servo upravljanje 
Ulaz za vodu od mesinga

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a