kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 9/20 M Plus

HD 9/20-4 M Plus: Snažan, mobilni kompresorski čistač sa 4-polnim motorom na trofaznu struju, koji sporo radi. Opremljen upravljanjem preko prekidača pritiska, sistemom protiv obrtanja, obrtnom mlaznom cevi i kompresorskim crevom koje se okreće. Količinu vode i radni pritisak možete da regulišete pomoću servo kontrole direktno na ručnom pištolju za prskanje. Ručka od aluminijuma koja se izvlači osigurava jednostavno manevrisanje, a služi i za prihvatanje pribora. Sistem doziranja sredstva za čišćenje SwitchChem zbog sistema brze izmene omogućuje fleksibilnu i dugotrajnu primenu, ali i korišćenje dva različita sredstva za čišćenje. Rad bez umaranja, kao i brzo sklapanje i rasklapanje uređaja osiguravaju sledeće inovacije: Dok EASY!Force visokopritisni pištolj iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u poređenju s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robustnosti i dugovečnosti. Dugu izdržljivost garantuje robustna aksijalna pumpa s tri klipa s mesinganom cilindričnom glavom.
Štede snagu i vreme: 
EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima.
SwitchChem 
Za egzaktno, kontinuirano doziranje sredstva za čišćenje. 2-kraki ventil za doziranje za prebacivanje između različitih sredstava za čišćenje. Jednostavna zamena flaša sa sredstvom za čišćenje.
Jak i dugotrajan 
Elektro motori sa hlađenjem na vazduh/vodu za intenzivnu upotrebu. 4-polni, sporohodni elektro motor.
Visok stepen mobilnosti 
Veliki točkovi za nepristupačne podloge ili basamake. Upright konstrukcija za jednostavan i ergonomski transport. Integrisana pomoć kod izvrtanja na zadnjoj strani uređaja
Dobro osmišljena rešenja detalja 
Čuvanje mrežnog kabla na zadnjoj strani uređaja. Integrisan držač za koplja za transport. Položaj za odlaganje kod prekida tokom rada.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Vrsta struje 3 / 400 / 50 
-Transportna količina 460 - 900
 
-Radni pritisak (bar/MPa) 40 - 200 / 4 - 20 
-Maks. pritisak (bar/MPa) 220 / 22 
-Priključna snaga 7 
-Težina 48 
-Dimenzije (D × Š × V) 467 x 407 x 1010
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force 
Kompresorsko crevo, 10 
Mlazna cev, 1050 
Trostruka mlaznica (0° / 25° / 40°), manuelno 
Rotirajuća mlaznica 
Isključivanje pritiska Servo upravljanje

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a