kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

KOMPRESORSKI ČISTAČI SA HLADNOM VODOM 
Kompresorski čistači putem hladne vode – hladan su tuš za tvrdokornu prljavštinu. Svakodnevno čišćenje uređaja, vozila i zgrada: Pomoću pritiska i visoke transportne snage kompresorski čistači putem hladne vode uklanjaju i čvrstu nečistoću. Idealno za velike površine.
Super klasa
Primene u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i komunalnom sektoru zahtevaju maksimalnu snagu. Pritisak, transportna snaga i oprema super klase su potpuno usmereni na to.
Srednja klasa 
Odlično opremljeni za duge i teške uslove rada: Kompresorski čistači na hladnu vodu srednje klase brzo i pouzdano čiste uređaje, vozila ili radne prostorije.
Kompaktna klasa
Laki i snažni: Multifunkcionalni uređaji kompaktne klase čiste dvorište i radionicu u najkraćem vremenu. Ističu se pritiskom, transportnom snagom i postojanošću.
Specijalna klasa
Opremljena za lak transport na naročito zahtevnim terenima: Kärcher specijalna klasa uklanja tvrdokornu prljavštinu na teško pristupačnim mestima.

Motor sa unutrašnjim sagorevanjem 
Ukoliko nema struje, kompresorski čistači sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem garantuju – opciono sa pogonom na biodizel – maksimalnu fleksibilnost i nezavisnost.
Univerzalni uređaj za čišćenje 
Mobilni rezervoar za vodu čini AP 100/50 M nezavisnim od lokalnog snabdevanja vodom. I to je samo jedan od njegovih brojnih talenata.