kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 7/18 C Plus

 
 
 
 
 
 
 
Ovaj kompresorski čistač, koji se ne zagreva, sa dugovečnim motorom na trofaznu struju za komercijalne krajnje korisnike je skupoceno opremljen top uređaj u kompaktnoj klasi. 
HD 7/18 C Plus u vertikalnoj konstrukciji podmićuje zahvaljujući svojoj mobilnosti, kompaktnosti i podesivom pomičnom luku od aluminijumskog profila. Prednost ovog pomičnog luka je to da ga jednostavno (bez alata) možete podesiti na telesnu visinu. Kada je izvučen, pribor zahvaljujući širokim mogućnostima čuvanja je stalno na dohvat ruke i sigurno odložen. Kada je uvučen, okretan uređaj bez problema možete da odložite u svaki kombi ili servis vozilo. U poznata KÄRCHER obeležja opreme ubraja se potpuna oplata od plastike otporne na udare, koja kompresorsku pumpu i pumpu štiti od oštećenja i nečistoća. Veoma dobro i takođe praktično je uređeno namotavanje električnog kabla na zadnjoj strani uređaja (sa fiksiranjem utikača) i pregrada za mlaznice. Serijski je kompresorski čistač opremljen KÄRCHER rotirajućom mlaznicom, pomoću koje bez muke možete da uklonite čak i trvrdokorne nečistoće, a vreme čišćenja se zbog velikog učinka po površini redukuje za do 50%. Količinu vode i radni pritisak možete da regulišete pomoću servo kontrole direktno na ručnom pištolju za prskanje. Isporučena trostruka mlaznica garantuje brzo i ugodno prebacivanje mlaza. Imate izbor između kompresorskog tačkastog mlaza, kompresorskog ravnog mlaza (25°) ravnog mlaza na niskom pritisku (40°). Ravan mlaz na niskom pritisku (40°) je potreban za ispuštanje sredstva za čišćenje. Pomoću ventila za doziranje sredstva za čišćenje sredstva za čišćenje kontinuirano možete da dodajete kompresorskom mlazu. Sa spoljašnje strane preko providnog stakla za nivo ulja rezervoar za ulje velike zapremine, koji je važan za stalno odgovarajuće pomazivanje, najjednostavnije možete da kontrolišete.
Štede snagu i vreme: 
EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima.
Čuvanje pribora 
Promišljena detaljna rešenja, kao pretinac za mlaznice, osiguravaju potpunu pripravnost za upotrebu u svakoj situaciji čišćenja. Integrisano odlaganje mrežnog kabla s kopčom za držanje. Integrisan bubanj za crevo sa 15 m kompresorskog creva. Za veliki radijus delovanja i jednostavno odlaganje jednim pokretom ruke (CX varijante).
Ručka na izvlačenje 
Veliki aluminijumski profili osiguravaju stabilnost i dobro manevrisanje. U izvučenom stanju preuzima funkciju prihvatanja pribora. U uvučenom stanju je omogućen komforan transport na malo mesta, na primer u servisnom vozilu/kombiju.
Visok stepen mobilnosti 
Za brze primene čišćenja na promenljivim mestima primene. Može se bez poteškoća odložiti u servisnom vozilu, tako da ne zauzima puno mesta. Mala vremena opremanja zbog integrisanih mogućnosti čuvanja.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Vrsta struje 3 / 400 / 50 
-Transportna količina 240 - 700 
-Radni pritisak (bar/MPa) 20 - 175 / 2 - 17,5 
-Maks. pritisak (bar/MPa) 215 / 21,5 P
-riključna snaga 4,7 
-Težina 24 
-Dimenzije (D × Š × V) 360 x 375 x 925
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force  
Kompresorsko crevo, 10 
Mlazna cev, 840 
Trostruka mlaznica (0° / 25° / 40°), manuelno 
Rotirajuća mlaznica 
Isključivanje pritiska 
Servo upravljanje

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a