kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 6/13 CX Plus


Kompaktan, lagan i mnogostrano primenljiv kompresorski čistač na hladnu vodu HD 6/13 CX Plus osvaja zahvaljujući odličnoj mobilnosti i namenjen je kako za vertikalan, tako i za horizontalan režim rada. Uređaj odlikuje sofisticirano skladištenje pribora i zahvaljujući mesinganoj cilindričnoj glavi i automatskom rasterećenju od pritiska obećava dug vek trajanja. Istovremeno pleni i inovativnim novim razvojima, koji korisniku trajno povećavaju komfor u radu, tako da mu omogućuju rad bez umaranja, te brzo pripremanje i raspremanje uređaja. EASY!Force visokopritisni pištolj koristi reaktivnu silu visokopritisnog mlaza i tako smanjuje silu držanja na nulu, dok EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u poređenju s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robustnosti i dugovečnosti. Sveukupno uverljiv paket opreme za izvrsne rezultate čišćenja, uz visoki komfor i dugovečnost.
Štede snagu i vreme: 
EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima.
Mobilnost 
Integrisana ručka za nošenje na prednjoj strani uređaja omogućuje jednostavno ukrcavanje i praktičan transport. Pomični luk koji se pomera pritiskom na dugme. Kompaktna konstrukcija.
Fleksibilnost 
Stojeći ili ležeći režim rada moguć. Kod ležećeg režima rada točkovi ne naležu. Time uređaj nudi maksimalnu stabilnost. Zaseban položaj za odlaganje i transport za uređaj za prskanje.
Kvalitet 
Automatsko popuštanje pritiska štiti komponente i produžava vek trajanja. Visoko kvalitetna mesingana glava cilindra. Veliki, udobno dostupan fini vodeni filter za zaštitu pumpe od čestica prljavštine u vodi.
Čuvanje pribora 
Vijčani spoj (M 18 × 1,5) za čuvanje površinskog čistača direktno na uređaju. Praktične pregrade za mlaznice za trostruku mlaznicu i rotor mlaznicu. Gumena traka za fiksiranje HD creva.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Vrsta struje 1 / 230 / 50 
-Transportna količina 590 
-Radni pritisak (bar/MPa) 130 / 13 
-Maks. pritisak (bar/MPa) 190 / 19 
-Priključna snaga 2,9 
-Priključni kabl 5 
-Težina 27,5 
-Dimenzije (D × Š × V) 380 x 360 x 930
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force 
Kompresorsko crevo, 15
Bubanj(motalica)za crevo
Mlazna cev, 840 
Trostruka mlaznica (0° / 25° / 40°), manuelno 
Rotirajuća mlaznica 
Isključivanje pritiska

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a