kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 715
Uređaj za početnike u seriji uređaja na trofaznu struju odlikuje se mnogobrojnim detaljnim rešenjima, koja se sumiraju u mnoštvo prednosti za korisnika. Stabilan cevasti ram koji služi takođe kao mehanizam za zidnu montažu, pouzdano štiti komponente motora i pumpe. Integrisani zatvarač za brzu zamenu omogućuje jednostavnu i brzu montažu ili demontažu uređaja sa zidnog držača. Pribor je zahvaljujući širokom zidnom držaču stalno na dohvat ruke i sigurno odložen. Naročito treba pomenuti ručni pištolj za prskanje sa mekom drškom, sa obrtnim uskladištenim kompresorskim crevom za optimalan rad bez dosadnog uvijanja HD creva. Sledeći KÄRCHER standard je kontinuirano regulisanje pritiska i količine vode, koja dozvoljava fino dozirano prilagođavanje kompresorskog mlaza na dotični zadatak u čišćenju. Aksijalna pumpa sa tri prohromska klipa i mesinganom cilindričnom glavom garantuje dugotrajnost i malo smetnji, upravljanje preko prekidača pritiska samostalno isključuje motor, ukoliko se dotok vode prekine na ručnom pištolju za prskanje. Na taj način se omogućuje rad koji štedi energiju.
Cage okviri 
Robusni nosivi okviri čeličnih cevi. Sa integrisanom ručkom za nošenje i vešanje za dizalicu. Štiti uređaj od oštećenja.
Zidna montaža 
Za odlaganje koje ne zauzima puno mesta. Uređaj i pribor su bezbedno smešteni. Sa mekim oblogama rukohvata za bezbedno držanje.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Vrsta struje 3 / 400 / 50
 
-Transportna količina 250 - 700 

-Radni pritisak (bar/MPa) 10 - 150 / 1 - 15 

-Maks. pritisak (bar/MPa) 175 / 17,5 

-Priključna snaga 4,7 Težina 29 

-Dimenzije (D × Š × V) 500 x 310 x 350

Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force 
Kompresorsko crevo, 15 
Mlazna cev, 840 
Trostruka mlaznica (0° / 25° / 40°), manuelno 
Isključivanje pritiska 
Kompresorska mlazna cev

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a