kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 7/10 CXF.

Negrejani, kompaktni visokopritisni čistač HD 7/10 CXF. Univerzalno primenjiv na polju prehrambene industrije, opremljen funkcijom Servo Control, kao i integrisanim bubnjem za crevo.

Razvijen specijalno za polje prehrambene industrije: negrejani visokopritisni čistač 
HD 7/10 CXF. Kvalitetno opremljen vrhunski model kompaktne klase izveden je u vertikalnoj i izuzetno robusnoj konstrukciji, te osvaja velikom mobilnošću, jednostavnim rukovanjem i dugotrajnošću pojedinačnih komponenti. Komforan rad omogućuje EASY!Force visokopritisni pištolj, koji koristi reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači uz koje je pripremanje i raspremanje uređaja pet puta brže u poređenju s običnim vijčanim spojevima. Takođe, Servo Control, kontinuirano regulisanje količine vode i pritiska direktno na pištolju i trostruka mlaznica za brzu promenu mlaza značajno povećavaju komfor za korisnika. Zahvaljujući ventilu za doziranje sredstva za čišćenje, u visokopritisni mlaz u području niskog pritiska moguće je umešati sredstvo za čišćenje. Mnogi korisni detalji, kao što su velike mogućnosti odlaganja pribora, namotavanja kabla, pretinac za mlaznicu i integrisani bubanj za crevo, zaokružuju ovaj uspeli celokupni paket.
Štede snagu i vreme: EASY!Force visokopritisni pištolj i EASY!Lock brzi zatvarači. 
Konačno rad bez umaranja: visokopritisni pištolj EASY!Force. EASY!Lock brzi zatvarači: dugovečni i robustni. I pet puta brže nego spajanje vijcima.
Higijenski izazovi 
Integrisani bubanj za crevo s visokopritisnim crevom prikladnim za životne namirnice i sivim točkovima otpornim na habanje. Dovodna temperatura vode do 80 °C. Sivi točkovi otporni na habanje.
Praktičan sistem sredstava za čišćenje 
Usisavanje sredstva za čišćenje za tvrdokorne nečistoće. Kao opcija može se koristiti sistem visokopritisnog penjenja „Inno Foam Set“.
Servo upravljanje,Čišćenje koje čuva osetljive površine.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Vrsta struje 3 / 400 / 50 
-Transportna količina 250 - 700
-Radni pritisak (bar/MPa) 10 - 100 / 1 - 10 
-Maks. pritisak (bar/MPa) 120 / 12 
-Priključna snaga 4,5 
-Težina 31,3 
-Dimenzije (D × Š × V) 360 x 375 x 925
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Food 
Kompresorsko crevo, 15 
Mlazna cev, 840 
Trostruka mlaznica (0° / 25° / 40°), manuelno 
Integrisani bubanj za kompresorsko crevo 
Isključivanje pritiska 
Kontinuirano regulisanje količine pritiska i vode 
Servo upravljanje

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a