kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

HD 9/23 G

Početna PROFFESIONAL HD MAŠINE Motor sa unutrašnjim sagoreva
Pomoću kompresorskog čistača na hladnu vodu HD 9/23 G sa režimom rada na benzin pomoću Honda benzinskog motora radite nezavisno, mobilno i komforno – takođe pod najtežim spoljašnjim generalnim uslovima.


Opremljen benzinskim motorom firme Honda, kompresorski čistač na hladnu vodu HD 9/23 G radi potpuno nezavisno od priključaka za električnu struju. Razvijen za najbolje rezultate u čišćenju – zahvaljujući pritisku vode od 230 bara – i zaštićen veoma stabilnim postoljem, uređaj čak i u ekstremnim preduslovima pruža izvanredne usluge. Ergonomičan koncept okvira nudi maksimum mobilnosti, iako je podloga neravna. Točkovi osigurani od kvara, uspeo koncept rukovanja i različite mogućnosti čuvanja pribora povećavaju komfor jednako kao i EASY!Force visokopritisni pištolj, koji iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja korisniku smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, uz koje je rasklapanje i sklapanje uređaja pet puta brže u poređenju s običnim vijčanim spojevima. Snažna pumpa dopušta uzimanje vode iz jezera ili jezeraca u slučaju potrebe. Zaštićena je pomoću velikog vodenog filtera i termoventila, koji sprečava pregrevanje u režimu rada cirkulacije. Za kompresorski čistač iz HD 9/23 G serije dodatno možete da dobijete zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana, kao i set za nadogradnju bubnja za crevo.
Maksimalna nezavisnost 
S pouzdanim Honda odnosno Yanmar motorima, za primene bez eksternog snabdevanja električnom energijom. Može da usisa vodu – na primer iz jezera ili iz bara – pa da je koristi za čišćenje.
Izvanredan komfor korišćenja 
Ergonomski koncept okvira takođe olakšava transport na neravnim terenima. Mogućnosti za čuvanje delova pribora nalaze se direktno na uređaju. Točkovi koji su osigurani od kvara konstantno garantuju visok stepen mobilnosti.
Visok stepen raznovrsnosti 
Opcioni zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana pouzdano štiti uređaj. Opciono možete da dobijete set za nadogradnju bubnja za crevo za kraće vreme opremanja i raspremanja. Nosiva verzija sa robusnim cevastim okvirom specijalno za molere i gipsare (HD 728 B).
Konstruisan za najrigoroznije primene 
Veoma robustan osnovni okvir za svakodnevnu primenu pod teškim uslovima. 
Veliki vodeni filter za zaštitu pumpe. 
Termoventil za zaštitu pumpe od pregrevanja u režimu rada cirkulacije.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Transportna količina 400 - 930 
-Radni pritisak (bar/MPa) 40 - 230 / 4 - 23 
-Tip motora GX 390/benzin
 
-Težina 71 
-Dimenzije (D × Š × V) 870 x 725 x 1170
Oprema: 
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Kompresorsko crevo, 15 
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Kontinuirano regulisanje količine pritiska i vode 
Servo upravljanje , 
Benzin

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a