kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

HD 9/23 De

Početna PROFFESIONAL HD MAŠINE Motor sa unutrašnjim sagoreva

Idealan svuda gde su rigorozni spoljašnji uslovi i zahtevni radovi na čišćenju: Kompresorski čistač na hladnu vodu HD 9/23 De sa režimom rada na dizel pomoću neuništivog Yanmar dizel motora jednostavno samostalno proizvodi električnu struju. Ukoliko je neophodno, potrebnu vodu usisava direktno iz jezera ili bara, pa može da radi i u područjima sa lošom infrastrukturom. Uređaj isporučuje vodu pod pritiskom od impresivnih 230 bara, pa je time dorastao praktično svakom zadatku. Ergonomičan koncept okvira i točkovi koji su osigurani od kvara garantuju vam maksimalnu mobilnost, dok robustan osnovni okvir odoleva najrigoroznijim primenama. Komforan rad omogućuju EASY!Force visokopritisni pištolj, koji iskorišćava reaktivnu silu visokopritisnog mlaza kako bi silu držanja korisniku smanjio na nulu, kao i EASY!Lock brzi zatvarači, uz koje je rasklapanje i sklapanje uređaja pet puta brže u poređenju s običnim vijčanim spojevima. Radi zaštite pumpe ugrađeni su veliki vodeni filter i termoventil. Na primer, opciono možete da dobijete set za nadogradnju bubnja za crevo i dodatno zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana.
Maksimalna nezavisnost 
S pouzdanim Honda odnosno Yanmar motorima, za primene bez eksternog snabdevanja električnom energijom. Može da usisa vodu – na primer iz jezera ili iz bara – pa da je koristi za čišćenje.
Izvanredan komfor korišćenja 
Ergonomski koncept okvira takođe olakšava transport na neravnim terenima. Mogućnosti za čuvanje delova pribora nalaze se direktno na uređaju. Točkovi koji su osigurani od kvara konstantno garantuju visok stepen mobilnosti.
Visok stepen raznovrsnosti 
Opcioni zaštitni okvir u obliku kaveza sa ušicama za utovar pomoću krana pouzdano štiti uređaj. Opciono možete da dobijete set za nadogradnju bubnja za crevo za kraće vreme opremanja i raspremanja. Nosiva verzija sa robusnim cevastim okvirom specijalno za molere i gipsare (HD 728 B).
Konstruisan za najrigoroznije primene 
Veoma robustan osnovni okvir za svakodnevnu primenu pod teškim uslovima. 
Veliki vodeni filter za zaštitu pumpe. 
Termoventil za zaštitu pumpe od pregrevanja u režimu rada cirkulacije.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:

Transportna količina 400 - 930 

Radni pritisak (bar/MPa) 40 - 230 / 4 - 23

Tip motora L 100 N / dizel 

Težina 108 

Dimenzije (D × Š × V) 870 x 725 x 1170
Oprema:
Ručni pištolj za prskanje, EASY!Force Advanced 
Kompresorsko crevo, 15 
Mlazna cev, 1050 
Električna mlaznica 
Kontinuirano regulisanje količine pritiska i vode 
Električni start Servo upravljanje , 
Dizel