kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

AP 100/50 M

Početna PROFFESIONAL HD MAŠINE Univerzalni uređaj za čišć


Univerzalni uređaj za čišćenje AP 100/50 M predstavlja jednostavno i fleksibilno All in One rešenje i temeljno odstranjuje nečistoće i bakterije na najrazličitijim površinama. Uređaj obuhvata funkciju raspršivanja kao i funkciju usisavanja sredstava za čišćenje, pri čemu radite produktivno i štedite vreme. Turbina jake usisne snage čini mogućim usisavanje sredstva za čišćenje koje je za trećinu vremena kraće u poređenju sa konvencionalnim metodama čišćenja i time brine za suve površine, po kojima odmah možete da hodate. Uređaj se oprema za kratko vreme i time je brzo spreman za primenu, pa je dobro namenjen za svakodnevnu upotrebu.
Čišćenje visokim pritiskom 
Rastvor za čišćenje se izbacuje preko HD pumpe. 15 m HD crevo za veliki radijus delovanja. Koplje za raspršivanje sa HD mlaznicom kao standardna oprema. Proširivanje po želji pomoću obimnog pribora kao na primer koplje za penu.
Uključujući usisavanje 
Voda za pranje se pomoću usisivača za mokro i suvo usisavanje jednostavno može ponovo usisati, ako na primer ne postoji odvod. Korišćenje uređaja od strane dva korisnika istovremeno. Veoma fleksibilno crevo, optimalno usaglašeno sa uređajem i primenom.
Sveža voda uvek tu 
Rezervoar za vodu sa 100 l zapreminom. Mobilna primena, ne zavisno od priključka za vodu. Uklj. Crevo za punjenje za jednostavno punjenje iz slavine za vodu.
Sredstvo za čišćenje perfektno dozirano 
Na AP 100/50 M nalaze se dva mesta za flašice sa sredstvom za čišćenje. 
Preko podešavanja doziranja se po potrebi mogu dodati sredstva za čišćenje. 
Sredstva za čišćenje i dezinfekciju se mogu naizmenično upotrebljavati.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
Sadržaj rezervoara za svežu vodu 100 
Sadržaj rezervoara za prljavu vodu 70 
Maks. pritisak (bar) 50 
Transportna količina 5 
Snaga turbine 1800 
Snaga pumpe 370

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a