kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

NT 45/1 Tact Te M

Početna PROFFESIONAL USISVA��I USISIVA��I ZA SIGURNOST
Okretan, komercijalni mokro/suvi usisivač, visoke usisne snage, sa jednim motorom, sa inovativnim, patentiranim čišćenjem filtera - Tact sistem - i kompletno opremljenim priborom, kao i integrisanom prijemnicom za usisno crevo i pribor. Opremljen kontinuiranom regulacijom broja obrtaja, utičnicom sa automatskim uključivanjem/isključivanjem za upravljanje usisivačem, kada ste priključili električni alat. Varijante usisivača odgovaraju svim standardima širom Evrope i iz tog razloga su namenjeni i sertifikovani za usisavanje prašina klase M, koje ugrožavaju zdravlje. Ispunjava zahteve BGI 739 - za drvnu prašinu za sigurnost i zaštitu na radu prilikom registrovanja, usisavanja i skladištenja za odstranjivače prašine, industrijske usisivače i kombinovane uređaje. (BGI 739 važi samo za Nemačku)

Novi, kompaktan, jak i robustan mokro/suvi usisivač je opremljen širom sveta jedinstvenim, visoko efikasnim, potpuno automatskim čišćenjem filtera, koje omogućuje usisavanje velike količine fine prašine bez prekida rada sa konstantno visokom usisnom snagom. Uređaj je zahvaljujući antistatičkom sistemu uzemljen do nastavka usisnog creva, uključujući električno provodljivi alata za redukciju elektrostatičkog pražnjenja kod suve prašine. Električne alate možete da priključite na ugrađenu utičnicu sa Stand by funkcijom. Serijski opremljen kontinuiranom regulacijom broja obrtaja i integrisanim prijemnicama za pribor na uređaju za siguran i jednostavan transport. Kompletan usisivač je opremljen celokupnim priborom za klasu prašine M. Isto tako može da se primenjuje kao mokar usisivač za usisavanje tečnosti.
Tact sistem (automatsko čišćenje filtera Tact) 
Pomoću ciljanih, snažnih udara vazduha, filter se čisti sam od sebe. Proces se pokreće kompletno automatski, a usisna snaga ostaje konstantno visoka. Ostale prednosti: Niski troškovi održavanja, dug životni vek filtera.
Elektronsko nadziranje zapreminske struje 
Radi pridržavanja zakonski propisane brzine vazduha od 20 m/s kod bezbednosnih usisivača.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Količina vazduha 74 

-Vakuum (/) 254 / 25,4 

-Sadržaj rezervoara 45 

-Maks. prihvatna snaga 1380 

-Standardna nominalna širina 35 

-Nivo zvučnog pritiska 67 

-Frekvencija 50 - 60 

-Napon 220 - 240 

-Težina 13,5 

-Dimenzije (D × Š × V) 517 x 375 x 687
Oprema:
Usisno crevo, 2.5 
Filter vrećica, Netkani tekstil 
Mlaznica za mokar-/suv pod, 300 
Mlaznica za fuge 
Priključna spojnica za električne alate 
Automatika uključivanja/isključivanja za električne alate 
Antistatički sistem 
Eco sistem filtera 
Ravan faltasti filter, Papir 
Stop valjak upravljačkog mehanizma 
Čišćenje filtera, Tact 
Filter Clean

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a