kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

NT 35/1 Tact Te H

Početna PROFFESIONAL USISVA��I USISIVA��I ZA SIGURNOST
Okretan, komercijalni mokro/suvi usisivač, visoke usisne snage, sa jednim motorom, sa inovativnim, patentiranim čišćenjem filtera - Tact sistem - i kompletno opremljenim priborom, kao i integrisanom prijemnicom za usisno crevo i pribor. Opremljen kontinuiranom regulacijom broja obrtaja i utičnicom sa automatskim uključivanjem/isključivanjem za upravljanje usisivačem, kada ste priključili električni alat. Varijante usisivača odgovaraju svim standardima širom Evrope i iz tog razloga su namenjeni i sertifikovani za usisavanje po zdravlje opasnih prašina klase H, uključujući azbest.

Kompaktan, jak i robustan mokro/suvi usisivač je opremljen širom sveta jedinstvenim, visoko efikasnim, potpuno automatskim čišćenjem filtera, koje omogućuje usisavanje velike količine fine prašine bez prekida rada sa konstantno visokom usisnom snagom. Uređaj je zahvaljujući antistatičkom sistemu uzemljen do nastavka usisnog creva, uključujući električno provodljivi alata za redukciju elektrostatičkog pražnjenja kod suve prašine. Električne alate možete da priključite na ugrađenu utičnicu sa Stand by funkcijom. Serijski opremljen kontinuiranom regulacijom broja obrtaja i integrisanom prijemnicom za pribor na uređaju za siguran i jednostavan transport. Kompletan usisivač sa celokupnim priborom je namenjen i sertifikovan za klasu prašine H i takođe za usisavanje azbesta. Takođe može da se primenjuje kao mokar usisivač za usisavanje tečnosti.
Prekidač za izbor creva 
Prečnik priključenog usisnog creva na uređaju se može podesiti na komandnom polju.
Dozvola za azbestnu prašinu 
Za prašinu koja sadrži azbest u Nemačkoj smeju da se upotrebljavaju samo bezbednosni usisivači klase prašine H sa dodatnim testiranjem „azbest“ (prema. TRGS 519). Naši bezbednosni usisivači H klase raspolažu ovim testiranjem.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Količina vazduha 74 

-Vakuum (/) 254 / 25,4 

-Sadržaj rezervoara 35 

-Maks. prihvatna snaga 1000 

-Standardna nominalna širina 35 

-Nivo zvučnog pritiska 67
 
-Frekvencija 50 - 60 

-Napon 220 - 240 

-Težina 13 

-Dimenzije (D × Š × V) 517 x 375 x 572
Oprema:
Usisno crevo, 2.5 
Filter vrećica, Netkani tekstil 
Mlaznica za mokar-/suv pod, 300 
Mlaznica za fuge 
Priključna spojnica za električne alate 
Automatika uključivanja/isključivanja za električne alate 
Antistatički sistem 
Eco sistem filtera 
Ravan faltasti filter, Staklene niti 
Stop valjak upravljačkog mehanizma 
Čišćenje filtera, Tact 
Filter Clean

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a