kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

NT 35/1 Tact Bs

Početna PROFFESIONAL USISVAČI SPECIJALNI USISIVAČ
Okretan, snažan, komercijalni mokro/suvi usisivač, sa jednim motorom, sa inovativnim, patentiranim čišćenjem filtera - Tact sistem - i zapreminom rezervoara od 35 l za sve primene u pekarama i poslastičarnicama. Specijalan PES ravan faltasti filterski sistem omogućuje prelazak sa mokrog na suvo usisavanje i obrnuto bez vađenja filtera. Uređaj se isporučuje bez pribora. Usisivač je serijski opremljen uzemljenjem za uređaj (antistatički sistem) do priključka za usisno crevo, držača za pribor za čuvanje mlaznice za rernu ili seta za pekare (oba specijalan pribor), rezervoarom i gumenim mrežnim kablom otpornijim na toplotu.
Usisivač za pekare i rerne NT 35/1 Tact Bs je uređaj naročito jednostavan za rukovanje, koji je namenjen za univerzalnu primenu, npr. u pekarama i poslastičarnicama. Veoma praktičan je PES ravan faltasti filter novog usisivača, koji nudi mnoge prednosti: * Korisnik može mokro ili suvo da usisava bez dužih prekida zbog promene, pošto se uložak filtera uvek nalazi iznad nivoa tečnosti i otporan je na vlažnost. * Jednostavno i brzo stalno možete da dođete do filtera, a da ne morate da skidate glavu turbine. * Ravan faltasti filter povećava korisnu zapreminu rezervoara za đubre od 35 l, pošto se ne ugrađuje u njega. * Zahvaljujući automatskom čišćenju filtera Tact u potpunosti možete da iskoristite maks.kapacitet rezervoara. Elektronski nadzor nivoa, kada se postigne maksimalni nivo za punjenje tečnosti, samostalno isključuje turbinu. Sa dva velika točka pozadi i dva točkića za vožnju spreda robusni uređaj je osiguran od prevrtanja, a veoma pokretan i zahvaljujući maloj težini bez problema može da se nosi. Komfor nude takođe veliki prekidač za uključivanje/isključivanje i čuvanje kabla i pribora na uređaju.
Usisivač za pekare 
Plastičan rezervoar je otporan na kiseline, alkalni rastvor i toplotu. Opciono dostupni setovi pribora su specijalno razvijeni za primenu u pekarama.
PES ravan faltasti filter otporan na vruće temperature 
Uređaj je opremljen PES ravnim faltastim filterom, otpornim na vrelinu klase prašine M, da bi na primer prašina i prljavština iz pekare mogla bez problema da se prihvati.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci:
-Količina vazduha 61 

-Vakuum (/) 230 / 23 

-Sadržaj rezervoara 35 

-Maks. prihvatna snaga 1380 

-Standardna nominalna širina 35 

-Nivo zvučnog pritiska 63 

-Frekvencija 50 - 60 

-Napon 220 - 240 

-Težina 12,8 

-Dimenzije (D × Š × V) 580 - 375 - 517
Oprema:
Ravan faltasti filter, PES 
Automatika isključivanja kod maksimalne napunjenosti 
Antistatički sistem 
Materijal rezervoara, Plastika 
Eco sistem filtera 
Plastični rezervoar otporan na toplotu 
Stop valjak upravljačkog mehanizma 
Usisne turbine bez održavanja, 1

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a