kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

EB 30/1 Adv Li-Ion

Početna PROFFESIONAL USISVAČI AKUMULATORSKI USISIVAČI
EB 30/1 Professional Li-Ion je prva električna metla na tržištu na akumulatorski pogon za profesionalne korisnike. Profesionalna izvedba pored dve izmenljive akumulatorske baterije sadrži punjač za brzo punjenje umesto mrežnog punjača. Novorazvijeni uređaj raspolaže jednostavno izmenljivim valjkom za metenje i lako skidivim rezervoarom za nečistoću, pa je time metla i đubrovnik u jednom. Omogućuje brzo, tiho (56 dB(A)) i pouzdano čišćenje zaprljanih mesta na tvrdim površinama i tepisonima tokom radnog vremena.


Zahvaljujući dvema izmenljivim akumulatorskim baterijama vreme primene ovog uređaja može da se udvostruči. Pomoću punjača za brzo punjenje u serijskoj opremi vreme punjenja izmenljive akumulatorske baterije može da se skrati sa 3 sata na 90 minuta. Izmenljive akumulatorske baterije dakle dozvoljavaju rad sasvim bez prekida. EB 30/1 Professional Li-Ion se uključuje i isključuje preko nožnog prekidača. Ravan uređaj (90 mm) podilazi ispod grejnih tela i nameštaja sa malim razmakom od poda i kupi slobodnu nečistoću blizu ivice u razmaku od samo 2 mm. Teleskopska drška sa ručicom može da se podesi na telesnu visinu rukovaoca, a pomoću kardanskog zgloba može da se pomera u sve pravce. U pauzama tokom rada uleže u vertikalnu poziciju. Pošto EB 30/1 Professional Li-Ion radi bez kabla, nije vam potrebno vreme za opremanje. Električna metla na tepisima može da radi oko 60 minuta, a na tvrdim površinama 80 minuta, pre nego što ponovo morate da napunite snažnu litijum -jonsku akumulatorsku bateriju ili da je zamenite.
Punjač za brzo punjenje 
Kratko vreme punjenja, duga primena: Punjač za brzo punjenje BC 1/1.8 u potpunosti puni akumulatorske baterije za samo 65 minuta.
Jednostavna zamena akumulatorskih baterija 
Snažna litijum-jonska akumulatorska baterija se jednim pokretom ruke vadi i zamenjuje.
Zamena četki bez upotrebe alata 
Valjak četke se može izvaditi bez upotrebe alata i time se jednostavno čisti.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci 
-Radna širina 300 

-Sadržaj rezervoara 1 

-Trajanje režima rada (/) 82 / 104 

-Vreme punjenja akumulatorske baterije 1 

-Akumulatorska baterija 7,2 / 2,6 

-Težina 2,3


Oprema 
Akumulatorska baterija 
Punjač za brzo punjenje BC 1/1.8 
Valjak četke, standardni

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a