kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

IVS 100/75 M

Početna PROFFESIONAL USISVA��I INDUSTRIJSKI USISIVA��
IVS 100/75 vrlo robusni ind. usis., del. mobilan, višestr. primena, pogon na kompres. s bočnim kanal., rad s 400 V, 50 Hz. U zavisnosti od primene, zasebno se naručuje suvi ili mokri rezerv.


Uređaj IVS 100/75 je vrlo robustan industrijski usisivač. Delimično je mobilan, pa je višestruko primenjiv u mnogim ciljnim grupama. Na ravnim podovima može da ga pokreće samo jedna osoba. Zato ujedinjuje veliku snagu usisavanja s mogućnošću brze promene mesta korišćenja. Ovaj industrijski usisivač uglavnom se kupuje za jedno radno mesto s jednim ili više polja usisavanja, pa u većini slučajeva ostaje duže vreme na jednom mestu korišćenja. Zahvaljujući svom obliku i mnogobrojnom raspoloživom industrijskom priboru, može da se koristi za raznorazna čišćenja. Njegov vrlo kvalitetan kompresor s bočnim kanalom osigurava veliku snagu usisavanja, a od pregrevanja motora ga štiti sigurnosni ventil. Zbog ovakvog motora ovaj uređaj se često koristi u trajnom načinu rada. Ugrađeni kompresor s bočnim kanalom ima vrlo dug životni vek. Demontažni rezervoar za nečistoću, s točkovima, omogućuje jednostavan transport usisanog materijala. Ugrađeni ciklonski separator odvaja najveću količinu prašine već na ulazu u usisivač, čime znatno produžuje trajanje filtera. Filter s velikom filterskom površinom i visokim efektom separacije (ispitano kao materijal M) osigurava duge intervale rada bez prekida. Na površinu za odlaganje iznad motora možete praktično da odložite sitan pribor ili alat. Ako usisivač treba premestiti na drugo mesto, na tu površinu možete odložiti mrežni kabl. Manuelno, eksterno čišćenje filtera osigurava duge intervale rada i dug životni vek filtera.
Daljinski upravljač kao opcija 
Komforno rukovanje uređajem koje štedi vreme jer se izbegavaju nepotrebne putanje hoda. Optimalna iskorišćenost prostora: Usisivač je moguće smestiti u nekorišćena ili sigurnosna područja.
Blagi zalet koji štiti električnu mrežu 
Zahvaljujući minimalnoj struji pokretanja izbegava se pad napona u električnoj mreži. Neznatni maksimumi energije osiguravaju manje troškove energije. Potrebna samo neznatna zaštita uređaja (do 5,5 A dovoljan je osigurač od 16 A).
Praktično rukovanje uređajem 
Kvačice za crevo i prihvatnici za pribor osiguravaju uredno odlaganje, kao i da alat bude nadohvat ruke. Integrisana kvačica za kabl za sigurno odlaganje kabla
Korisniku prilagođena mehanika za skidanje 
Jednostavno i brzo vađenje posude direktno na ručki. Praktični držač posude služi kao pomoć pri povlačenju, odnosno guranju do mesta pražnjenja. Veliki industrijski točkovi omogućuju maksimalnu mobilnost i na neravnim podovima i kod velike težine punjenja.
SPECIFIKACIJE Tehnički podaci 

-Vrsta struje 3 / 400 / 50

-Količina vazduha (/) 149 / 536 

-Vakuum (/) 360 / 36 

-Sadržaj rezervoara 100 

-Prihvatna snaga 7,5 
-Prihvatna snaga u režimu rada 7,5 

-Površina filtera 2,2 

-Nominalna širina priključka 72 

-Nominalna širina pribora (/) 72 / 52 

-Nivo zvučnog pritiska 73 

-Težina 160 

-Dimenzije (D × Š × V) 1202 x 656 x 1465
Oprema 
Uređaj preporučen za višesmenski režim rada 
Daljinski upravljač kao opcija, 2.273-001.0

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a