kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS HOME

Početna HOME KOMPRESORSKI ��ISTA��I K 5 PREMIUM FULL CONTROL PLUS
Visokopritisni čistač K 5 Premium Full Control Plus Home s tipkama +/– za regulaciju pritiska i LCD ekranom na pištolju. Uklj. Home Kit, Multi Jet mlaznu cev 3 u 1 i bubanj za crevo
Za redovna čišćenja kod srednje jake nečistoće i površinski efekat od 40 m²/h: Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Home. Isporučeni Home komplet sastoji se od površinskog čistača T 350 i 1 litre sredstva za čišćenje kamena, a optimizira rezultat čišćenja svuda oko kuće. Zahvaljujući Multi Jet mlaznoj cevi 3 u 1 okretanjem na mlaznoj cevi moguće je namestiti različite vrste mlaza, kao i modus sredstva za čišćenje – i to bez menjanja mlazne cevi. Svoje podešavanje možete proveriti na pištolju na LCD ekranu i regulisati ga +/– tipkama – za maksimalnu kontrolu kod svake površine. Pištolj je odmah nadohvat ruke, a u slučaju kratkih prekida rada može se privremeno odložiti s mlaznom cevi. Zahvaljujući teleskopskoj dršci na izvlačenje praktično ćete pomerati uređaj i kompaktno ga skladištiti. A zbog lako pristupačnog Plug ’n’ Clean sistema jednim potezom promenićete sredstvo za čišćenje i na prvi pogled videti nivo punjenja. Ovaj visokopritisni čistač dodatno osvaja nižim težištem, praktičnim vođenjem creva, kao i stabilnim postoljem, koje se takođe može koristiti kao druga ručka za nošenje.

Full Control Plus Power pištolj Visokopritisni pištolj uklj. LCD ekran i tipke za regulisanje pritiska i sredstva za čišćenje. S priključkom Quick Connect.
Multi Jet mlazna cev 3 u 1 Mlazna cev s mlaznicom s pljosnatim mlazom, rotirajućom mlaznicom i mlaznicom za sredstvo za čišćenje, kao i simboli upotrebe koji odgovaraju mlaznicama.
Plug 'n' Clean Za brzo, jednostavno i komforno nanošenje sredstava za čišćenje pomoću visokopritisnog čistača.

Tehnički podaci:

Pritisak (bar/MPa) 20 - 145 / 2 - 14,5

Transportna količina 500

Maks. dovodna temperatura 40

Vrsta struje 230 / 50

Priključna snaga 2,1

Učinak po površini 40

Težina bez pribora 13,1

Dimenzije (D × Š × V) 411 x 305 x 584


Oprema:

Home Kit, Površinski čistač T 350, čistač kamena i fasada 3 u 1,

1l Visokopritisni pištolji, G 180 Q

Full Control Plus

Namotavanje visokopritisnog kabla

Kompresorsko crevo, 8

Korišćenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sistem

Teleskopska drška

Motor sa vodenim hlađenjem

Meka torba Soft Bag

Integrisani vodeni filter

Adapter priključak za baštensko crevo A3/4"

Multi Jet 3 u 1