kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

K 4 FULL CONTROL HOME

Početna HOME KOMPRESORSKI ČISTAČI K 4 FULL CONTROL HOME
Kompresorski čistač sa pokazivačem pritiska na pištolju – za odgovarajući pritisak kod svake površine. Idealan za osrednju zaprljanost. Uklj. Home set. Učinak po površini 30 m²Uređaj je idealan za povremene zadatke protiv srednje količine prljavštine svuda oko kuće. Sa učinkom po površini od 30 m²/h. Uklj. kućni set sa sredstvom za pranje T 350 i 1l sredstvom za čišćenje kamena 3 u 1. Sa Full Control kompresorskim čistačem ćete za svaku površinu naći odgovarajući pritisak. Stepen pritiska se podešava na mlaznici i može da se prekontroliše na pištolju sa LED pokazivačem – radi maksimalne provere. Promena od visokog pritiska na vrstu rada sa sredstvom za pranje se izvodi bez zamene mlaznice. Pištolj je odmah na dohvat ruke i može zajedno sa mlaznicom da se odloži pri kratkim prekidima. Zahvaljujući telekopskom rukohvatu podesivom po visini uređaj pomerate u prigodnoj radnoj visini i kompaktno ga odlažete. A putem lako pristupačnog Plug 'n' Clean sistema jednim pokretom ruke zamenjujete sredstvo za pranje i na prvi pogled uočavate nivo punjenja. Osim toga kompresorski čistač se dokazuje sa spuštenim težištem za veću stabilnost, praktičnim vođenjem creva kao i sa stabilnom oslonom stopom. Oslona stopa može da se iskoristi i kao drugi rukovhat za prenos, čime se uređaj posve lako da podići u neki regal ili smestiti u kofer za prenos.
Full Control Power Gun i mlaznice Pritisak se reguliše putem okretanja na Vario Power mlaznici – dok se ne prikaže željeni stepen. 3 stepena pritiska kao i srednji stepen za čišćenje omogućavaju optimalno podešavanje za svaku površinu. LED displej na Full Control Power Gun omogućava jednostavnu kontrolu izvršenog podešavanja.
Pozicija za odlaganje za u svako doba dobro složen pribor Full Control Power Gun i priključena mlazna cev mogu pri radnoj pauzi komforno da se smeste u uređaj. Full Control Power Gun je stalno na dohvat ruke i lako je dostupna. Posle obavljenog posla se Full Control Power Gun i malzna cev lako daju smestiti na uređaju štedeći prostor.
Plug 'n' Clean Brzo, jednostavno i komforno nameštanje sredstava za čišćenje sa kompresorskim čistačem. Zahvaljujući Plug ’n’ Clean moguće je da se sredstvo za čišćenje brzo i komforno zemeni samo sa jednim pokretom ruke. Kärcher sredstva za čišćenje podižu efikasnost i sa zaštitom i negom produžavaju radovanje uspehu.


Tehnički podaci:

Pritisak (bar/MPa) 20 - 130 / 2 - 13

Transportna količina 420

Maks. dovodna temperatura 40

Priključna snaga 1,8

Učinak po površini 30

Težina bez pribora 11,424

Dimenzije (D × Š × V) 397 x 305 x 584

Oprema:

Home Kit, Površinski čistač T 350, čistač kamena i fasada 3 u 1,

1l Visokopritisni pištolji, G 145 Q Full Control Vario Power Jet

Rotirajuća mlaznica

Kompresorsko crevo, 6

Korišćenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sistem

Teleskopska drška

Motor sa vodenim hlađenjem

Meka torba Soft Bag