kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3

Početna HOME KOMPRESORSKI ČISTAČI MOBILNO ČIŠĆENJE
Kärcher pritisni čistač s litijum-jonskom baterijom i rezervoarom za vodu za mobilne primene. Jednostavno se transportuje i lako odlaže. S pljosnatim mlazom za osetljive površine. Za sve kojima je i na putu potrebno rešenje za čišćenje: kompaktni i lagani Kärcher pritisni čistač. Zahvaljujući integrisanoj litijum-jonskoj bateriji i demontažnom rezervoaru za vodu, možete i bez priključka struje ili vode očistiti, na primer, svoj bicikl ili prljave cipele. S nežnim, ali efikasnim pljosnatim mlazom u niskom pritisku ovaj je pritisni čistač idealno prikladan za osetljive površine. Osim toga, na LED ekranu se vidi kada je baterija gotovo prazna ili se upravo puni. A za različite mogućnosti primene i proširenja kao opcija postoje različite kutije s priborom.
Kompaktan dizajn uređaja Komforno odlaganje spiralnog creva i pištolja ispod odvojivog rezervoara za vodu. Jednostavno se transportuje, zauzima malo mesta kod odlaganja.
Integrisana litijum-jonska baterija Mobilno čišćenje nezavisno od izvora električne energije. Dugo trajanje baterije za višekratnu upotrebu do ponovnog punjenja. LED prikazuje kada bateriju treba puniti.
Efikasan, ali nežan nizak pritisak Prednost niskog pritiska je u tome što je čišćenje efikasno, ali istovremeno vrlo nežno. Standardna mlaznica s pljosnatim mlazom omogućuje vidljivi efekat čišćenja. Mlaznica s konusnim mlazom je za još osetljivije čišćenje, na primer psećih šapa.
Raznovrsni pribor
Različite namene moguće je proširiti i zaokružiti dodatnim priborom. Dostupne su kutije Adventure Box, Bike Box ili Pet Box, kao praktične kutije za odlaganje, koje se mogu postaviti na uređaj. Sav pribor na raspolaganju je i pojedinačno.
Odvojiv rezervoar za vodu Može se praktično puniti u kući.

Tehnički podaci:

Područje pritiska Nizak pritisak / Nizak pritisak

Transportna količina maks. 2

Težina bez pribora 2,17

Dimenzije (D × Š × V) 277 x 234 x 201

Vreme rada akumulatorske baterije 15

Vreme punjenja akumulatorske baterije 180

Oprema:

Integrisani vodeni filter

Volumen rezervoara za vodu, 4

Litijum jonska akumulatorska baterija

Spiralno crevo, 2.8

Mlaznica sa ravnim mlazom

Kabl za punjenje baterije