kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0,00 din PORUČITE

RUČNI USISIVAČ VC 5

Početna HOME USISIVAČI USISIVAČI BEZ KESE
Malen, ali jak: Kärcher kompaktni usisivač bez kese VC 5 može se jednostavno odložiti i na najmanjem prostoru, a ipak čisti podjednako temeljno kao i veliki usisivač
Izuzetni Kärcherov usisivač VC 5 dokazuje da jak usisivač ne mora biti velik. Ovaj kompaktni usisivač, uprkos svojoj maloj veličini, osvaja jedinstvenom performansom čišćenja, te ide rame uz rame s klasičnim usisivačima. Zahvaljujući patentiranom trostrukom teleskopskom sistemu, uređaj je moguće napola smanjiti. Jednostavno pritisnuti dugme i sklopiti, usisivač već postaje jedan od najkompaktnijih na svetu, pa se može odložiti i u najmanjem domaćinstvu. Svoje jake performanse VC 5 ima zbog preklopive Kärcher mlaznice za suvo usisavanje s fleksibilnim zglobom. Mlaznica je razvijena specijalno za ovaj uređaj, ima neznatnu potrošnju električne energije, a zbog svoje posebno kompaktne konstrukcije i specijalne geometrije usisnog dela ima maksimalnu snagu. I oznaka ErP potvrđuje da VC 5 ima najbolje rezultate čišćenja na svim tvrdim podovima i tepisima. Još jedna prednost je filterski sistem bez kese s integrisanim čišćenjem filtera, čime štedite na skupim zamenskim filterskim kesama. Filterska kaseta vadi se jednostavno i osigurava brzo pražnjenje filtera. VC 5 je pravi snažni patuljak s vrlo jakim performansama.

Trostruka teleskopska usisna cev Pritiskom na dugme uređaj je moguće smanjiti napola. Savršeno odlaganje u najmanjem prostoru. Individualno nameštanje veličine.
Preklopna mlaznica za suvo usisavanje s fleksibilnim zglobom Savršen efekat čišćenja kao kod velikih usisivača. Vrlo dobra okretnost i mogućnost podvlačenja ispod nameštaja.
Sistem filtriranja u tri nivoa, bez kese Nije potrebno naknadno kupovanje filterskih kesa. Pouzdano povezivanje nečistoće u uređaju.

Funkcija dvostrukog čišćenja filtera Automatsko čišćenje filtera kod otvaranja poklopca filtera.
Odvojiva filterska kaseta Najjednostavnije vađenje filtera iz uređaja. Brzo i jednostavno pražnjenje filtera.
Magnetni parkirni položaj Brzo i sigurno odlaganje uređaja u slučaju prekida rada. Kompaktan transport uređaja.
Regulacija snage u 4 nivoa U zavisnosti od primene snaga se brzo i jednostavno može prilagoditi zahtevima.
Odvojiva podna mlaznica Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.
2 kvačice za kabl s funkcijom brzog skidanja Kabl je moguće odložiti na malom prostoru na zadnjoj strani uređaja i ponovo ga skinuti putem okretne kvačice.


Tehnički podaci:

Klasa energetske efikasnosti A+ ()

Radijus delovanja 8,5

Nivo jačine zvuka 77

Napon 220 - 240

Frekvencija 50 - 60

Težina bez pribora 3,16

Dimenzije (D × Š × V) 182 x 261 x 621

Oprema:

Meke obloge rukohvata na dršci

Teleskopska usisna cev

Mlaznica za tapacirung

Dužina kabla, 7.5

Akcija 1

U pripremi

Telefon: 015/335-940 ili Kontaktirajte nas putem email-a