kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

USISIVAČ VC 3

Početna HOME USISIVAČI USISIVAČI BEZ KESE
Uštedite na zameni i naknadnoj kupovini filterskih kesa: VC 3 Premium usisivač prašine s multiciklonskom tehnologijom i providnim, perivim rezervoarom za nečistoću.
Kompaktni usisivač VC 3 s multiciklonskom tehnologijom omogućuje usisavanje u potpunosti bez filterske kese. Tako ćete uštedeti na zameni i naknadnoj kupovini skupih filterskih kesa. Osim toga, njegov providni rezervoar za nečistoću na prvi pogled pokazuje kada treba da se isprazni. Osim toga, zahvaljujući sistemu bez kese, nema stvaranja neprijatnih mirisa, što ne raduje samo alergičare. Zbog svoje kompaktne veličine VC 3 savršeno odgovara različitim namenama u stanovima i manjim kućama. Temeljno čisti ne samo tvrde podove i tepihe već, zahvaljujući mlaznici za fuge i četki za nameštaj, i uske međuprostore i osetljive površine. Ostala obeležja opreme usisivača su integrisani HEPA higijenski filter, koji pouzdano filtrira najsitniju nečistoću poput polena i drugih čestica što izazivaju alergije, kao i praktični parkirni položaj.

Multiciklonska tehnologija Nije potrebno naknadno kupovanje skupih filterskih kesa ni njihova naporna zamena. Rezervoar za nečistoću jednostavno se može oprati vodom.
HEPA higijenski filter Pouzdano filtrira najsitniju nečistoću kao, recimo, polen i druge čestice koje izazivaju alergije. Čist izlazni vazduh – za zdravu klimu stanovanja.
Odvojiva podna mlaznica Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.

Tehnički podaci:

Klasa energetske efikasnosti A ()

Prihvatna snaga 700

Radijus delovanja 7,5

Volumen rezervoara za nečistoću 0,9

Nivo jačine zvuka 76

Usisno crevo 1,5

Vrsta struje 220 / 240 / 50 / 60

Težina bez pribora 4,4

Dimenzije (D × Š × V) 388 x 269 x 334

Oprema:

Usisno crevo, 1.5

Teleskopska usisna cev

HEPA 12-Filter (EN1822:1998)

Praktičan položaj za odlaganje

Automatsko namotavanje kabla

Mlaznica za pod

Mlaznica za fuge sa teleskopskom drškom

Četkica za nameštaj