kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

WD 5 PREMIUM SET

Početna HOME USISIVAČI MULTIFUNKCIONALNI USISIVAČI

Više nego klasa: Višenamenski usisivači top klase WD 5 Premium! Potrošnja struje je samo 1100 W, iako uređaj nudi natprosečnu usisnu snagu od 1800 W. Višenamenski usisivač je opremljen nekorozivnim prohromskim rezervoarom od 25 l i inovativnom tehnikom vađenja filtera, koja omogućuje komfornu demontažu ravnog faltastog filtera zahvaljujući zaokretanju kasete za filter u roku od sekunde. Filter je uz to namenjen za mokro i suvo usisavanje bez zamene filtera. Zahvaljujući integrisanom čišćenju filtera zaprljani filter pritiskom na dugme možete da očistite zahvaljujući jakom impulsnom udaru vazduha, pa se tako usisna snaga brzo ponovo uspostavlja. Sklopiva mlaznica za pod sa 2 gumene trake i 2 trake za četke i novom vrstom usisnog creva garantuju uzornu apsorpciju svih vrsta nečistoće i nude najviši stepen komfora u čišćenju. Ručica sa elektrostatičkom zaštitom (pre svega korisna zbog usisavanja fine prašine) je skidiva i omogućuje postavljanje pribora direktno na usisno crevo. Ostala obeležja komfora kao što su pozicija za slaganja, funkcija duvanja, 3 u 1 lučna drška kao i čuvanje kabla i pribora zaokružuju profil uređaja.
Patentirana tehnika skidanja filtera
Najjednostavnije vađenje filtera za nekoliko sekundi otvaranjem kasete za prljavštinu - u potpunosi bez kontakta sa prljavštinom. Za mokro i suvo usisavanje bez zamene filtera.
Novo razvijena mlaznica za pod i crevo za usisavanje
Za najbolji rezultat čišćenja, sve jedno da li se radi o suvoj ili mokroj, finoj ili gruboj prljavštini. Za najveći komfor pri radu i fleksibilnost prilikom usisavanja.
Skidiva drška
Nudi mogućnost, da se različite mlaznice stave direktno na crevo za usisavanje. Za najjednostavnije usisavanje takođe i na najužim prostorima.
Izvanredno čišćenje filtera Jaki impulsni udari vazduha prenose pritiskom na dugme prljavštinu iz filtera u rezervoar. Snaga usisavanja je brzo uspostavljena.
Praktična funkcija duvanja Svuda tamo, gde usisavanje nije moguće, pomaže praktična funkcija duvanja. Otklanjanje prljavštine bez muke npr. iz šljunkovite leje.
Praktičan položaj za odlaganje Kod prekida u toku rada udoban kao i brz položaj za među parkiranje usisne cevi i podne mlaznice.
Praktično čuvanje kabla i pribora Bezbedno čuvanje usisnog creva, priključnog kabla i pribora, koje ne zauzima puno mesta, i na dohvat ruke.
Patentirana 3-u-1 lučna drška Komforan transport uređaja. Lako i brzo otvaranje, zatvaranje i pražnjenje rezervoara.

Tehnički podaci:

(Air Watt) 240

Potrošnja energije 1100

Veličina rezervoara 25

Materijal rezervoara Prohrom

Nominalna širina za pribor 35

Vrsta struje 220 / 240 / 50 / 60

Težina bez pribora 8,721

Dimenzije (D × Š × V) 418 x 382 x 652

Oprema:

Usisno crevo, 2.2, 35

Ručka koja može da se skine, s elektrostatičkom zaštitom

Usisne cevi, 2, 0.5, 35

Ravan faltasti filter, u kaseti za filter koja se može izvaditi

Mlaznica za fuge

Filterska vrećica od netkanog tekstila, 1

Funkcija duvanja

Položaj za odlaganje

Sistem za čišćenje filtera

Čuvanje pribora na uređaju

Zaštita obrtanja otporna na udar