kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

WD 6 P PREMIUM RENOVATION

Početna HOME USISIVAČI MULTIFUNKCIONALNI USISIVAČI
Ultra snažno usisava i štedi struju: višenamenski usisivač WD 6 P Premium Renovation sa renoviranim setom, pljosnatim nabranim filterom, sa funkcijom za čišćenje filtera, utičnicom sa automatsko uključivanje i isključivanje. Renovirani usisivač WD 6 P Premium je idealan višenamenski usisivač za privatno gradilište: ultra jakog usisavanja, ali sa potrošnjom struje samo 1300 W super u uštedi struje. U obimu isporuke sadržani set pribora „Renoviranje“ garantuje udobno i efikasno uklanjanje grube prljavštine svake vrste i time je kao stvoren za zadatke u čišćenju vezane za radove na renoviranju. Ergonomski oblikovana drška i kvalitetna mlaznica za pod garantuju najviši stepen komfora u radu. Zahvaljujući velikoj usisnoj moći u trenu su uklonjene čak veće količine grube nečistoće, kao npr. kamenje i manji otpaci od zidanja. Ali bez teškoća mogu biti sakupljeni i fina prašina i lišće. Pri usisavanju fine prašine se zaprljan filter sasvim jednostavno da očistiti pritiskom na integrisano dugme za čišćenje filtera – posve bez dodira sa prljavštinom. Tako se ponovo brzo uspostavlja puna usisna snaga. Uređaj osim toga nudi utičnicu za priključenje električnih alata. Usisivač se pri tome uključuje odnosno isključuje putem priključenog električnog alata. Tako se prašina nastala direktno pri radu da odmah usisati – i štedi se na naknadnom čišćenju okoline. Osim toga je WD 6 P Premium Renovation opremljen sa karakterističnom opremom i standardnim priborima ranga već poznatih višenamenskih usisivača.
Specijalni pribor za uklanjanje grube prljavštine kod radova pri renoviranju Brzo, jednostavno i temeljno uklanjanje grube prljavštine bez podizanja prašine. Za najveći komfor pri radu i fleksibilnost prilikom usisavanja.
Patentirana tehnika skidanja filtera Najjednostavnije vađenje filtera za nekoliko sekundi otvaranjem kasete za prljavštinu - u potpunosi bez kontakta sa prljavštinom. Za mokro i suvo usisavanje bez zamene filtera.
Izvanredno čišćenje filtera Jaki impulsni udari vazduha prenose pritiskom na dugme prljavštinu iz filtera u rezervoar. Snaga usisavanja je brzo uspostavljena.
Utičnica za automatsko uključivanje/isključivanje priključka električnih alata Prašina koja nastaje pri rendisanju, rezanju ili brušenju biva direktno usisana. Usisivač se uključuje odnosno isključuje preko električnih alata. Za komforan rad bez podizanja prašine i bez naknadnog usisavanja.
Skidiva drška Nudi mogućnost, da se različite mlaznice stave direktno na crevo za usisavanje. Za najjednostavnije usisavanje takođe i na najužim prostorima.
Praktična funkcija duvanja Svuda tamo, gde usisavanje nije moguće, pomaže praktična funkcija duvanja. Prljavština može bez muke da se ukloni i iz najmanjih ćoškova i uglova.
Ispusni čep Pražnjenje velikih količina vode, koje štedi vreme i snagu.
Praktičan položaj za odlaganje Kod prekida u toku rada udoban kao i brz položaj za među parkiranje usisne cevi i podne mlaznice.
Praktično čuvanje kabla i pribora Bezbedno čuvanje usisnog creva, priključnog kabla i pribora, koje ne zauzima puno mesta, i na dohvat ruke.
Okretni šalter (uklj../isklj.) sa regulatorom snage Podesiva snaga usisavanja u standardnom radu pri usisavanju, kao i pri korišćenju priključenih električnih alata.

Tehnički podaci:

(Air Watt) 260

Potrošnja energije 1300

Veličina rezervoara 30

Materijal rezervoara Prohrom

Nominalna širina za pribor 35

Vrsta struje 220 / 240 / 50 / 60

Težina bez pribora 9,101

Dimenzije (D × Š × V) 418 x 382 x 694

Oprema:

Usisno crevo, 2.2, 35

, 1, 35, 1, 35

Ručka koja može da se skine, s elektrostatičkom zaštitom

Usisne cevi, 2, 0.5, 35

Ravan faltasti filter, u kaseti za filter koja se može izvaditi

Mlaznica za fuge

Filterska vrećica od netkanog tekstila, 1

Funkcija duvanja

Položaj za odlaganje

Sistem za čišćenje filtera

Ispusni čep

Čuvanje pribora na uređaju

Usisno crevo za grubu prljavštinu, 1.7, 45

Adapter za priključivanje električnog alata

Mlaznica za grubu prljavštinu

Automatika uključivanja/isključivanja

Usisna cev za grubu prljavštinu, 2, 0.5, 45

Zaštita obrtanja otporna na udar

Regulisanje snage Komforna 3 u 1 drška

Obrtni prekidač (uklj./isklj.)

Pretinac za odlaganje za male delove