kol 0 u Vašoj korpi. Cena je 0.00 din Platite

SE 4001

Početna HOME USISIVAČI USISIVAČI ZA PRANJE
Uređaj sa principom ekstrakcije raspršivanjem za temeljno čišćenje tepiha i tvrdih podova. Zahvaljujući dodatnom priboru može da se primenjuje i kao mokri i suvi usisivač.

Uprkos svakodnevnoj nezi tepisoni vremenom uvek postanu neugledni. Formiraju se neprivlačni tragovi od hodanja, koji se više ne mogu otkloniti pomoću klasičnog usisivača za prašinu. Svako ko želi da uštedi na skupim čišćenjima od strane specijalizovanih službi, pribegava najboljim Kärcher usisivačima za pranje. Takozvani 3 u 1 usisivač ili uređaji za raspršnu ekstrakciju kao što je Kärcher SE 4001 omogućavaju dubinsko čišćenje tepiha koje prodire skroz u pore. Pored toga, one su savršeno pogodne za čišćenje tvrdih podova kao što su kamen, pločice i linoleuma. U poređenju sa konvencionalnim čišćenjem Kärcher SE 4001 nudi vrlo odlučujuće prednosti: Koristi se samo čista voda iz rezervoara za svežu vodu. Prljava voda se skuplja odvojeno. Nasuprot čišćenju pomoću sunđera i kante zaprljana voda ne dolazi u dodir sa čistom vodom. Na ovaj način prljavština nije samo preneta na druga mesta već je efikasno eliminisana. SE 4001 garantuje optimalno dubinsko čišćenje i komforno rukovanje. Zbog obima svog pribora uređaj se može koristiti i kao kompletan mokri i suvi usisivač. OBELEŽJA I PREDNOSTI

Kärcher tehnologija mlaznica 50% brža mogućnost ponovnog hodanja po očišćenim površinama.Skidivi rezervoar za svežu vodu Jednostavan za punjenje i za pražnjenje, bez otvaranja uređaja. Rezervoar otporan na udarce, koji propušta svetlo. Jednostavno postavljanje rezervoara sveže vode na uređaj.3 u 1 lučni rukohvat Omogućava komforno nošenje kao i otvaranje, zatvaranje i pražnjenje rezervoara.

Tehnički podaci:

Vakuum 210 / 21

Količina vazduha 70

Rezervoar za čistu / prljavu vodu 4 / 4

Prijemna snaga turbine / pumpe 1400 / 40

Količina raspršivanja 1

Pritisak raspršivanja (bar) 1

Radna širina 230

Vrsta struje 220 / 240 / 50 / 60

Težina bez pribora 7,8

Dimenzije (D × Š × V) 441 x 386 x 480

Oprema:

Usisno crevo za raspršivanje sa drškom, 2, 35

Mlaznica za raspršivanje i usisavanje, 2, 0.5, 35

Mlaznica za pranje sa nastavkom za tvrde površine

Mlaznica za fuge

Mlaznica za tapacirung

Papirna filterska vrećica, 1

Filter od penastog materijala

Sredstvo za čišćenje tepiha RM 519 (100 ml)

Zaštita obrtanja otporna na udar

Komforna 3 u 1 drška

Čuvanje pribora na uređaju

Pretinci za odlaganje za male delove